Don't forget to check your spam folder if you don't get an activation email after joining!!

Binding problems with S9R receivers

Discussion about Tx, Rx, Servo's, Batteries, Chargers, and all the other things we like to talk about..
Moderator: VinceC
Mick Tomlin
Posts: 32
Joined: 18 Mar 2015, 10:22
Location: East Sussex

Binding problems with S9R receivers

Post by Mick Tomlin »

I am totally lost trying to bind 3 new S6R receivers.
Radio is running Open TX 2.2.4 LBT with the internal module flashed with ISRM V2.1.0
Flashed the first receiver with latest firmware from computer using STK and with LBT version..
Tried to bind with Tx and the result was a steady green but when turned of and reconnected the receiver gave a flashing red.
The same issue arose with the second receiver.
Trying the third receiver I attempted to bind strait from the packet without updating.
Bingo, attached servos and working perfectly.
I then uploaded the latest firmware to receiver no3 and tried to bind it again.
Went to solid green after binding but when I turned off and back on again the receiver
had a steady green and flashing red as if it was still trying to bind.
Really am at a loss with this and would appreciate some help and guidance.

Mick Tomlin
Mick Tomlin
Posts: 32
Joined: 18 Mar 2015, 10:22
Location: East Sussex

Re: Binding problems with S9R receivers

Post by Mick Tomlin »

Sorry should read S6R Recievers
User avatar
Barry_Cole
Posts: 1258
Joined: 10 Mar 2015, 09:30
Location: Hampshire UK

Re: Binding problems with S9R receivers

Post by Barry_Cole »

Mick. Sounds as though the have a different RF version loaded.
Give me a ring 07962013388.
Post Reply